Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Шоколаду для шоколадних фонтанів та фондю.
Виробник
Опис
Наявність
Високоякісний італійський молочний шоколад торгової марки Master Martini. Виготовляється тільки з найкращих какао бобів з додаванням натуральних складників. Має добре збалансований смак молока та какао. По смаковим якостям не поступається бельгійському шоколаду Barry Callebaut, проте виготовляється у зручнішому форматі – дисках 10мм. Мінімальний вміст какао маси – 32%. Може використовуватись в кондитерській справі, для виготовлення цукерок, начинок, праліне, а також в шоколадних фонтанах та фондю. Підходить для приготування питного шоколаду.
Високоякісний бельгійський білий шоколад торгової марки Barry Callebaut. Виготовляється тільки з кращих какао бобів з додаванням тільки натуральних компонентів. Має добре збалансований смак молока і какао. Мінімальний вміст какао маси - 28%. Може використовуватися в кондитерській справі, для виготовлення цукерок, начинок, праліне, а також у шоколадних фонтанах і фондю.  Підходить для приготування питного шоколаду.

Соціальні мережі


Форма входу
Час
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Курс валют
Загружаем курс доллара от minfin.com.ua…
Погода
Яндекс.Погода